Waterscouting Jan van Gent

Zeeverkenners

Leeftijden: 11 t/m 15 jaar

De zeeverkenners is de speltak voor jongeren tussen de 11 en 15 jaar oud.
In de zomer en lente bevinden we ons vooral op het water, waar we een gevarieerd programma draaien, met afwisselend instructie, spellen en vrije tijd. Op het water varen we in Lelievletten. Deze boten zijn speciaal ontworpen voor het gebruik binnen scouting, waardoor ze bijzonder geschikt zijn om te zeilen, roeien en wrikken.
Ieder jaar proberen we onze leden op een bepaald CWO niveau te brengen qua zeilen. Als ze tijdens het zeilweekend kunnen laten zien dat ze de vaardigheden beheersen, kunnen we je een diploma uitreiken. Een andere mogelijkheid om deze diploma's te halen, is een weekje doorbrengen op de zeilschool in Harderwijk. Hier krijg je dan een week intensief les en neem je ook een examen af!
De zeeverkenners draaien iedere zaterdag van 10u tot 13u. Gedurende de zomer hebben we ook vaker een verlengde wacht waar we draaien van 9u tot 15u. Dit maken we vantevoren bekend via de agenda!

Agenda
Wij draaien iedere zaterdag van 10u tot 13u ons programma. Voor de hele agenda: Google Calendar
Lijkt je dit leuk?!

Neem dan zeker weten contact met ons op, of kom een kijkje nemen op ons wachtschip!

Of stuur ons een mailtje!