Waterscouting Jan van Gent bestaat uit een vereniging en een beheersstichting. Hier stellen we de bestuursleden van de vereniging (groepsbestuur) en de stichting aan jullie voor.

Groepsbestuur

Wil je het hele groepsbestuur bereiken dan kan dat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Functie

Naam

Mailadres 

Groepsvoorzitter Marcel Voet Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Tom Latten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Maos Claessens Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Groepsbegeleider Vacature (interim Jenny Schreinemachers) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Algemeen bestuurslid Nicole Visser  
Algemeen bestuurslid Giel Bakx  
Algemeen bestuurslid Lucien Schreurs  

 

Stichting

Wil je de hele stichting bereiken dan kan dat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Functie

Naam

Mailadres 

Voorzitter Tom Latten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Danielle Verstegen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Maos Claessens Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Groepsvoorzitter groepsbestuur Yvonne Cremers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Algemeen bestuurslid Ralph Paulssen  
Algemeen bestuurslid Aswin van Braam Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Algemeen bestuurslid Marco Wolfs