Wekelijks draaien de dolfijnen op zaterdag ochtend hun programma. Onze wacht begint om 10:00 uur en eindigt om 13:00. In de zomer gaan we op en rond het water op avontuur. We gaan varen in onze boten, of leren over de dieren en planten rond en in het water van de haven.

Onze leden zijn tussen de 7 en 11 jaar oud. Spelen met water is een van onze favoriete bezigheden. Als we niet op het water te vinden zijn gaan we naar het bos om daar hutten te bouwen, de dieren te bekijken of samen spelletjes te spelen.

Bekijk vooral onze agenda om hoe laat we verzamelen en waar: Google Calendar

 

Kanoën

Met 4 kinderen per kano varen we de maas af. De kinderen geven zelf de commando's en moeten dus goed samenwerken. We spelen spelletjes zoals kano-voetbal, of voeren opdrachten uit die we van de staf krijgen.

 

Samenwerken

Bij ons op scouting is het belangrijk dat er samengewerkt word. Iedereen hoort bij de groep en dus iedereen doet mee. Zo kan iedereen van elkaar wat leren!

 

Kampen

Ieder jaar hebben wij twee weekenden en een zomerkamp. De weekenden zijn om te oefenen met overnachtingen, nieuwe scouting technieken te leren, grote nachtspellen te spelen of een spannende speurtocht lopen. Op het zomerkamp gaan we een week lang kamperen en vol op van de natuur genieten. Veel varen natuurlijk, maar ook leren hoe we met zakmessen moeten werken, en kampvuurtjes bouwen.