maandag, 13 juni 2016 15:48

Agenda Zeeverkenners

zondag, 22 mei 2016 15:37

inlog

Je zult moeten inloggen wil je dit deel van de site verder kunnen bekijken. Vraag aan je schipper welke inloggegevens je nodig hebt.

Voor de ledenadministratie van Scouting Nederland moet je altijd apart inloggen: SOL (Scouting Online)

zaterdag, 21 mei 2016 20:21

Ons drijvend clubhuis

Ons huidige clublokaal is het oude vrachttschip, de Jan van Gent, ons wachtschip. Dat we in de zomer en het vaarseizoen van 2016 opnieuw zijn begonnen te verven. Maar ook onderdeks steeds aan het verbeteren zijn, om een nog grotere veiligheid voor de kinderen te krijgen. Van een nieuwe meterkast tot doorgeschakelde brandmelders, van een likje verf, tot het uitruimen van de machinekamer. Van alles wat er nodig is om de bijeenkomsten en activiteiten veilig aan boord te kunnen doen.

Het oude wachtschip was wel toe aan een opfris beurtje. Ook nu, vanaf 2015, duidelijk is dat we met dit schip niet als varend wachtschip verder willen en kunnen. Dat is voor onze groep teveel van het goede. Liever dromen we dan van een ander, kleiner, varend wachtschip. Maar we willen de Jan van Gent dus niet kwijt! Al teveel plezier aan boord gehad, te mooie herinneringen, daarom zetten we het nu weer fris in de verf en passen we het weer aan onze wensen aan, zodat we er nog jaren plezier aan kunnen beleven.

MS JanvanGent wachtschip in primer

zaterdag, 21 mei 2016 20:18

Materiaalbeheer

Materiaalbeheer is verantwoordelijk voor onze kampeer materialen en groter spelmateriaal. Van het klaarzetten voor een kamp van de materialen en het na gebruik weer inruimen wordt onder verantwoording van de materiaalbeheerder door de leden, staf en ouders gezamelijk gedaan.

Op dit moment wordt dit tijdelijk door een drietal stafleden gecoördineerd, we hebben namelijk nog niet een nieuwe materiaalbeheerder aangesteld.

zaterdag, 21 mei 2016 19:29

Dokbeheer

De DOKbeheerder is verantwoordelijk voor het beheer van 'Het DOK'. Dat is onze werkplaats waar onder andere het winteronderhoud aan de lelievletten wordt gedaan. Maar ook extra werkzaamheden ten behoeve van anderen waarmee onze groep extra geld verdient.

Op het moment van schrijven is deze functie vacant, we zijn nog aan het zoeken naar de juiste persoon.

vrijdag, 13 mei 2016 20:11

Verven wachtschip 2016