maandag, 13 juni 2016 10:10

Jij bent kapitein!

Kapitein op je eigen boot?

Dat kan. Jij bent de baas en jij kunt bepalen waar je naartoe vaart. De stafleden leren je stap voor stap om veilig te varen. Van het zeilklaar maken en de eerste afvaart tot aan het aanleggen op de mooiste - en soms lastige - plekjes die Nederland rijk zijn. Ook leer je alle onderdelen van de boot kennen, de regels op het water en hoe je een tocht vaart. Uiteindelijk ben je zelf in staat om overal te komen, over de meren en door de kanalen te varen en om weer veilig thuis te komen.

Varen bij de waterscouting is dus veel meer dan alleen maar een bootje sturen. Er al zin in? Kom dan zaterdag eens kijken, bij ons wachrtschip of als je al op het water zit: regelmatig zijn we op het grintgat tussen Maastricht en Eijsden te vinden. Wil je zeker weten waar we zijn, neem dan even vooraf contact op!

Read 1090 times Last modified on maandag, 13 juni 2016 15:14
More in this category: Verven wachtschip »