NTD Dokwerkers

De NTD, voluit Nautische Technische Dienst, ondersteunt onze waterscoutinggroep met de verschillende taken van het onderhoud. De NTD bestaat uit ervaren vrijwilligers en jonge aspirant leden met allemaal een voorkeur voor de techniek.

Die taken zijn:

• Beheer van kampeer en groot spel materiaal
  • Beheer van de varende vloot
  • Beheer van de werkplaats 'Het DOK'
  • Beheer van wachtschip / clublokaal

Voor deze taken zijn verschillende beheerders aangesteld. Samen met kader, leden en ouders, worden deze taken, onder verantwoording van de betreffende beheerder, uitgevoerd. Hierdoor zijn zowel het benodigde onderhoud als de wisselende wensen in de groepen goed te realiseren.

Een NTD Dokwerker is iedereen die onder de verantwoording van de NTD beheerders meehelpt aan het onderhoud.

Er zijn altijd extra handen welkom, zelfs zeer welkom! Ook als je geen water of scouting achtergrond hebt, maar wel interesse in de techniek ben je welkom! Kom in de zomer dan eens kijken op het schip en/of in de winter op het DOK. Liever een introductie krijgen of zeker willen weten waar we bezig zijn? Neem dan eerst contact op en vertel waar je interesse ligt.

NTD

Read 1063 times Last modified on vrijdag, 04 november 2016 17:07