Ons drijvend clubhuis

Ons huidige clublokaal is het oude vrachttschip, de Jan van Gent, ons wachtschip. Dat we in de zomer en het vaarseizoen van 2016 opnieuw zijn begonnen te verven. Maar ook onderdeks steeds aan het verbeteren zijn, om een nog grotere veiligheid voor de kinderen te krijgen. Van een nieuwe meterkast tot doorgeschakelde brandmelders, van een likje verf, tot het uitruimen van de machinekamer. Van alles wat er nodig is om de bijeenkomsten en activiteiten veilig aan boord te kunnen doen.

Het oude wachtschip was wel toe aan een opfris beurtje. Ook nu, vanaf 2015, duidelijk is dat we met dit schip niet als varend wachtschip verder willen en kunnen. Dat is voor onze groep teveel van het goede. Liever dromen we dan van een ander, kleiner, varend wachtschip. Maar we willen de Jan van Gent dus niet kwijt! Al teveel plezier aan boord gehad, te mooie herinneringen, daarom zetten we het nu weer fris in de verf en passen we het weer aan onze wensen aan, zodat we er nog jaren plezier aan kunnen beleven.

MS JanvanGent wachtschip in primer

Read 600 times Last modified on woensdag, 08 juni 2016 15:34